FOCUS workshop


Heb jij het idee dat je wordt geleefd? Dat je geen ‘nee’ kunt zeggen, waardoor je te weinig tijd hebt voor belangrijke zaken? Of heb jij het gevoel dat alles belangrijk is en daardoor achter de feiten aanloopt? Zeg je vaak tegen jezelf ‘ik moet..’ in plaats van ‘ik wil…’?

Dan wordt het tijd dat je meer FOCUS in jouw leven brengt!

FOCUS zorgt ervoor dat jij je aandacht en energie richt op dat wat er toe doet. Dat je alleen ‘JA’ zegt op wat echt belangrijk voor je is. Dat je het lef hebt om het onbelangrijke te elimineren. Krijg meer controle op je leven. GET THINGS DONE!

Lees meer >

Succes begint bij zelfinzicht. Om te weten wat je wilt, moet je achterhalen wie je bent en wat je kunt.

Tijdens deze 3-daagse training word je geprikkeld om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je wordt uitgedaagd om jouw angsten en verlangens bloot te leggen en om op zoek te gaan naar jouw unieke kwaliteiten.

Deze vrije, speelse, maar duurzame aanpak zorgt voor zelfinzicht, een boost aan zelfvertrouwen en geeft je kracht om het leven aan te pakken en te vormen naar hoe jij dat wilt.

Lees meer >

Teun & Toeverlaat verzorgt trainingen op maat om de communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren.

Wat de ontwikkelwens ook is, de thema’s persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen, open communicatie en feedback komen altijd impliciet of expliciet aan bod. Ik voel snel aan waar het team zich op deze thema’s bevindt en wat de blokkades en kansen zijn. Ik sta open, ben nieuwsgierig en scherp in mijn observaties en aanpak. Zo help ik teams te groeien in hun passie en potentie.

Ik ben benieuwd naar jou en je team.

Lees meer >

Wat anderen zeggen over Trainingen: