Persoonlijke Coaching

Jouw persoonlijke reis naar authenticiteit

Authenticiwat? Authenticiteit wordt ook wel omschreven als echt, eigen, geloofwaardig of oorspronkelijk. De uitkomst van authenticiteit voor mij is anders dan voor jou. Je opvoeding, je vrienden, de maatschappij, de media, de mode. Ze hebben allemaal invloed gehad op wie je nu bent. Maar wat is nu echt van jou? Waar krijg je nu daadwerkelijk energie van? Wat wil je bereiken in je leven? Wat wil je eigenlijk uitstralen? Om een authentiek leven te leiden moet je goed na gaan wie jij echt bent om zo de keuzes te maken die echt bij je passen. En op deze manier komen de juiste dingen op jouw pad. Liefde die bij je past. Werk waar je in opbloeit, vrienden die jou energie geven. Een authentiek leven is een verdomd mooi leven.

Wanneer is Persoonlijke Coaching bij Teun & Toeverlaat precies wat je nodig hebt?
• Als je niet weet wat je wilt.
• Als je vaak in conflictsituaties terechtkomt.
• Als je moeite hebt om je grenzen aan te geven.
• Als je op zoek bent naar jouw droombaan.
• Als je niet goed in je relatie zit.
• Als je verlangt naar een fijne relatie.
• Als je meer met je kwaliteiten wilt doen.
• Als je wilt leren omgaan met een trauma.

Tijdens dit coachingstraject gaan we op zoek naar antwoorden op de volgende 3 vragen:

Authentiek leven begint met zelfinzicht. Wie ben je? Wat zijn jouw normen en waarden? Wat is aangeleerd en waar heb je bewust voor gekozen? Wat van jezelf laat je zien aan je omgeving? En wat laat je juist niet zien? Hoe ziet jouw sociale landschap eruit? Welke omgeving geeft jou energie en waarvan moet jij je weer flink opladen? Bij welke keuzes laat jij je door angst leiden en waar liggen je verlangens?

Tijdens het eerste gedeelte van het traject onderzoeken we de antwoorden op bovenstaande vragen. Om zo een beeld te krijgen van wie jij bent.

Leven vanuit je kwaliteiten geeft je veel energie. Super belangrijk dus dat je jouw kwaliteiten kent. Een aantal kwaliteiten ligt aan de oppervlakte, maar misschien heb je wel verborgen talenten of onderdrukte kwaliteiten. Binnen het tweede gedeelte van het traject halen we deze naar de oppervlakte. We onderzoeken wat jij in huis hebt om succesvol te zijn.

Je weet nu wie je bent en waar je heel goed in bent. Maar hoe ga je jouw leven hierop inrichten? In deze laatste fase van het traject ga je concrete stappen nemen. Hoe kies je voor dat wat essentieel voor jou is? Hoe ga je je dromen achterna? Hoe uit je jouw verlangens naar je omgeving? Hoe kies je voor de juiste baan en hoe kies je voor de juiste liefde? Je bepaalt je eigen pad en zet daarop je eerste stappen.

Als coach en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.

Wat anderen zeggen over Coaching:

Veelgestelde vragen over Persoonlijke Coaching bij

Teun & Toeverlaat

In een coachingstraject doorloop je de volgende stappen:

  1. Kennismaking: we bespreken wat jouw situatie is en wat de kern is van jouw uitdaging. Is er een klik tussen beide partijen, dan krijg je een persoonlijk coachingsvoorstel en maken we een eerste afspraak.
  2. Het coachingstraject: De gesprekken en de opdrachten.
  3. Evaluatie: aan het einde van het traject.
  4. Nazorg: een gesprek over hoe het met je gaat enkele maanden na de beëindiging van het traject.

Bij Teun & Toeverlaat kun je altijd vrijblijvend kennismaken. Face-to-face op het kantoor van Teun & Toeverlaat of via skype. Tijdens de kennismaking bespreken we je situatie en wat de kern is van je uitdaging. Ik leg altijd uit hoe ik te werk ga en wat je van mij mag verwachten. Is er een klik tussen beide partijen, dan krijg je een persoonlijk coachingsvoorstel en maken we een eerste afspraak.

Een traject heeft gemiddeld 10 à 20 sessies van 1 tot 2 uur. Het exacte aantal bepalen we tijdens het kennismakinggesprek. Dit is afhankelijk van de vraagstelling en het budget. De sessies vinden tweewekelijks tot maandelijks plaats.

Teun & Toeverlaat werkt met inzichtgevende gesprekken en oefeningen. De oefeningen zijn praktisch en bieden concrete handvatten tijdens het traject en ook erna. Af en toe zul je ook huiswerkopdrachten krijgen. De huiswerkopdrachten vragen om enige zelfreflectie.