Dit ben ik.Teun.

Ik strijd voor een wereld waarin mensen in de spiegel kijken en blij worden van wat ze zien. Een wereld waarin mensen zichzelf durven te laten zien en daar trots op zijn. Een wereld waarin mensen het leven vol vertrouwen aangaan. Een wereld waarin mensen kiezen voor een leven waar zij gelukkig van worden. Een authentiek leven. Want vanuit authenticiteit kun je succesvol je hart volgen.

Als coach, trainer en als mens streef ik ernaar om bij mezelf en anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.

Mijn reis en mijn vader

Mijn vader heeft een grote rol gespeeld in het ontstaan van Teun & Toeverlaat. In de zomer van 1995 is hij verdronken in de zee aan de westkust van Frankrijk. Als gezin stonden we machteloos te kijken hoe de hulp te laat kwam om hem levend uit het water te vissen. Deze gebeurtenis heeft op ons allemaal diepe impact gemaakt. De jaren trokken betekenisloos als een grijze wolk langs me heen. Het leven was prima, maar ik heb me ook misplaatst gevoeld. Alsof mijn soort mens niet thuishoorde in deze wereld.

Mijn soort mens!

Wat is dan mijn soort mens? 19 jaar na het overlijden van mijn vader ben ik op zoek gegaan naar wie ik daadwerkelijk ben. Ik onderzocht mijn waarden en kwaliteiten, waar ik naar verlangde en waar ik energie van kreeg. Terwijl ik op zoek was naar antwoorden op deze (en nog veel meer) vragen, belde Man Bijt Hond. Of ik mijn verhaal over mijn vader op tv wilde doen. Mijn eerste reactie was dat ik geen behoefte had om dit verhaal te vertellen. Ik vond het eng en wie zat er te wachten op mijn verhaal? Totdat ik me voorstelde wat het me op zou leveren. Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Met mezelf, maar ook met de mensen om mij heen. En dat gebeurde ook.

Op de gevoelige plaat bij Man Bijt Hond:

Deze vorm van kwetsbaarheid heeft mij enorm veel gebracht. Ik leerde mezelf steeds beter kennen en was nieuwsgierig naar meer. Op zoek naar mijn authenticiteit. En ik besefte dat mijn kwaliteiten er mogen zijn en ik leerde deze steeds meer vorm te geven. Deze transformatie heeft geleidt tot het ontstaan van Teun & Toeverlaat. Daar ben ik mijn vader enorm dankbaar voor.

Lees in deze blog meer over het ontstaan van Teun & Toeverlaat.

Een authentieke groet,

Teun.

Contact Teun