Loopbaan Coaching

Een loopbaan loopt soms anders dan gepland. Bijvoorbeeld door een reorganisatie, een andere functie, het bereiken van het glazen plafond of omdat je eigenlijk helemaal iets anders wilt doen. Ben jij op zoek naar een nieuwe start of wil je juist je huidige baan nog beter vormgeven? Dan is Loopbaan Coaching wellicht interessant voor je.

Teun & Toeverlaat helpt om meer inzicht in jezelf te krijgen, te ontdekken wat er mogelijk is en helpt je bij het durven kiezen voor het essentiële.

De kunst is om jouw talenten en passies vorm te geven om succesvol te zijn in jouw carrière en een omgeving te kiezen waarin jij floreert.

Wanneer is Loopbaan Coaching bij Teun & Toeverlaat precies wat je nodig hebt?

 • Als je op zoek bent naar evenwicht tussen werk en privé.
 • Als je hulp wilt bij het vormgeven van je loopbaan.
 • Als je wilt weten hoe je je kwaliteiten en vaardigheden in kunt zetten en verder kunt ontwikkelen.
 • Als je meer plezier wilt in je werk.
 • Als je een carrièreswitch overweegt en niet weet hoe je dat het beste aanpakt.
 • Als je ontslag wilt nemen.
 • Als je niet weet welke kant je op moet gaan.
 • Als je je sterktes en zwaktes wilt ontdekken.
 • Als je niet weet in welke omgeving je het beste presteert.
 • Als je wilt ontdekken wat voor jou écht belangrijk werk is.

Als coach en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.

Wat anderen zeggen over Coaching:

Veelgestelde vragen over Loopbaan Coaching bij

Teun & Toeverlaat

In een coachingstraject doorloop je de volgende stappen:

 1. Kennismaking: we bespreken wat jouw situatie is en wat de kern is van jouw uitdaging. Is er een klik tussen beide partijen, dan krijg je een persoonlijke coachingsvoorstel en maken we een eerste afspraak.
 2. Het coachingstraject: de gesprekken en de opdrachten.
 3. Evaluatie: aan het einde van het traject.
 4. Nazorg: een gesprek over hoe het met je gaat enkele maanden na de beëindiging van het traject.

Bij Teun & Toeverlaat kun je altijd vrijblijvend kennismaken. Face-to-face op het kantoor van Teun & Toeverlaat of via skype. Tijdens de kennismaking bespreken we je situatie en wat de kern is van je uitdaging. Ik leg altijd uit hoe ik te werk ga en wat je van mij mag verwachten. Is er een klik tussen beide partijen, dan krijg je een persoonlijk coachingsvoorstel en maken we een eerste afspraak.

Een traject heeft gemiddeld 5 à 10 sessies van 1,5 uur. Het exacte aantal bepalen we tijdens het kennismakinggesprek. Dit is afhankelijk van de vraagstelling en het budget. De sessies vinden tweewekelijks tot maandelijks plaats.

Teun & Toeverlaat werkt met inzichtgevende gesprekken en oefeningen. De oefeningen zijn praktisch en bieden concrete handvatten tijdens het traject en ook erna. Af en toe zul je ook huiswerkopdrachten krijgen. De huiswerkopdrachten vragen om enige zelfreflectie.