Heb jij het idee dat je wordt geleefd? Dat je geen ‘nee’ kunt zeggen, waardoor je te weinig tijd hebt voor belangrijke zaken? Of heb jij het gevoel dat alles belangrijk is en daardoor achter de feiten aanloopt? Zeg je vaak tegen jezelf ‘ik moet..’ in plaats van ‘ik wil…’?

Dan wordt het tijd dat je meer FOCUS in jouw leven brengt!

FOCUS zorgt ervoor dat jij je aandacht en energie richt op dat wat er toe doet. Dat je alleen ‘JA’ zegt op wat echt belangrijk voor je is. Dat je het lef hebt om het onbelangrijke te elimineren. Krijg meer controle op je leven. GET THINGS DONE!

In de FOCUSworkshop ga je, samen met de andere deelnemers, op zoek naar de essentie. Je ontdekt welke zaken en gedachten jou afleiden. Je leert prioriteit te geven aan dat wat er toe doet en afscheid te nemen van datgene wat er tussen jou en je missie in staat. Tijdens deze FOCUSworkshop leer je door minder te doen, meer te bereiken.

Voor meer vragen of persoonlijke wensen neem contact op.

Als trainer en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.


Wat anderen zeggen over de FOCUSworkshop: