1 dag
2 mensen
Tal van inzichten.

24 UUR MET… is een sessie van 24 uur waarbij ik je uitdaag om dieper naar jezelf te kijken. Doormiddel van goede gesprekken, mooie wandelingen en uitdagende oefeningen krijg je meer inzicht in wie je bent. Dat inzicht ligt aan de basis voor een authentiek leven.

Lees meer >

Jouw persoonlijke reis naar authenticiteit.

Authenticiwat? Authenticiteit wordt ook wel omschreven als echt, eigen, geloofwaardig of oorspronkelijk. De uitkomst van authenticiteit voor mij is anders dan voor jou. Je opvoeding, je vrienden, de maatschappij, de media, de mode. Ze hebben allemaal invloed gehad op wie je nu bent. Maar wat is nu echt van jou? Waar krijg je nu daadwerkelijk energie van? Wat wil je eigenlijk uitstralen? Wat wil je bereiken in je leven? Om een authentiek leven te leiden moet je goed na gaan wie jij echt bent om zo de keuzes te maken die echt bij je passen. En op deze manier komen de juiste dingen op jouw pad. Liefde die bij je past. Werk waar je in opbloeit, vrienden die jou energie geven. Een authentiek leven is een verdomd mooi leven.

Lees meer >

Een loopbaan loopt soms anders dan gepland. Bijvoorbeeld door een reorganisatie, een andere functie, het bereiken van het glazen plafond of omdat je eigenlijk helemaal iets anders wilt doen. Ben jij op zoek naar een nieuwe start of wil je juist je huidige baan nog beter vormgeven? Dan is Loopbaan Coaching wellicht interessant voor je.

Teun & Toeverlaat helpt om meer inzicht in jezelf te krijgen, te ontdekken wat er mogelijk is en helpt je bij het durven kiezen voor het essentiële.

De kunst is om jouw talenten en passies vorm te geven om succesvol te zijn in jouw carrière en een omgeving te kiezen waarin jij floreert.

Lees meer >

Wat anderen zeggen over Coaching:

Veelgestelde vragen over Persoonlijke Coaching bij

Teun & Toeverlaat

In een coachingstraject doorloop je de volgende stappen:

  1. Kennismaking: we bespreken wat jouw situatie is en wat de kern is van jouw uitdaging. Is er een klik tussen beide partijen, dan krijg je een persoonlijk coachingsvoorstel en maken we een eerste afspraak.
  2. Het coachingstraject: De gesprekken en de opdrachten.
  3. Evaluatie: aan het einde van het traject.
  4. Nazorg: een gesprek over hoe het met je gaat enkele maanden na de beëindiging van het traject.

Bij Teun & Toeverlaat kun je altijd vrijblijvend kennismaken. Face-to-face op het kantoor van Teun & Toeverlaat of via skype. Tijdens de kennismaking bespreken we je situatie en wat de kern is van je uitdaging. Ik leg altijd uit hoe ik te werk ga en wat je van mij mag verwachten. Is er een klik tussen beide partijen, dan krijg je een persoonlijk coachingsvoorstel en maken we een eerste afspraak.

Een traject heeft gemiddeld 10 à 20 sessies van 1 tot 2 uur. Het exacte aantal bepalen we tijdens het kennismakinggesprek. Dit is afhankelijk van de vraagstelling en het budget. De sessies vinden tweewekelijks tot maandelijks plaats.

Teun & Toeverlaat werkt met inzichtgevende gesprekken en oefeningen. De oefeningen zijn praktisch en bieden concrete handvatten tijdens het traject en ook erna. Af en toe zul je ook huiswerkopdrachten krijgen. De huiswerkopdrachten vragen om enige zelfreflectie.