1 DAG2 MENSENTAL VAN INZICHTEN

24 UUR MET is een coachingssessie van 24 uur waarbij ik je uitdaag om dieper naar jezelf te kijken. Tijdens goede gesprekken, mooie wandelingen en uitdagende oefeningen geef ik je meer inzicht in wie je bent. Dat inzicht is de start van een authentiek leven.

Deze 24 uur vindt plaats in een huisje in de natuur. Afgesloten van de buitenwereld. Geen telefoon, geen internet. We zijn op elkaar aangewezen. Maar ik zal goed voor je zorgen. Met een warme douche en heerlijke maaltijden.

Wanneer is 24 uur met precies wat je nodig hebt?

  • Als je nieuwsgierig bent naar jezelf.
  • Als je meer uit jezelf wilt halen.
  • Als je voor een grote uitdaging staat.
  • Als je authentieker leiding wilt geven.
  • Als je op zoek bent naar rust en reflectie.
  • Als je de eerste stappen wilt zetten naar een authentiek leven.

Als coach en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.

Wat anderen zeggen over Coaching:

Veelgestelde vragen over de 24 UUR MET... sessie

Je bereid je voor aan de hand van een aantal persoonlijke vragen en opdrachten die je van mij per mail ontvangt. Dit om richting te geven aan de 24 UUR MET sessie.

Je komt rond 11:00 uur in de ochtend aan op de locatie in de natuur. Jouw 24 UUR MET coachingssessie begint.

Deze 24 uur zullen worden gevuld met inzichtgevende gesprekken, oefeningen en opdrachten. Samen eten en wandelen in de natuur zijn standaard onderdelen van de sessie.

Je overnacht in het huisje in de natuur op een privé kamer.

Na het ontbijt houden we een wrap-up gesprek, waarin we jouw ervaring en inzichten van de 24 UUR MET sessie samenbrengen tot een persoonlijk actieplan

Bij Teun & Toeverlaat kun je altijd vrijblijvend kennismaken. Face-to-face op het kantoor van Teun & Toeverlaat of via skype. Tijdens de kennismaking bespreken we je situatie en wat de kern is van je uitdaging. Ik leg altijd uit hoe ik te werk ga en wat je van mij mag verwachten. Is er een klik tussen beide partijen, dan plannen we een 24 UUR MET sessie in.