Wat zou Superman zijn als hij niet wist dat hij kon vliegen? Wat zou Batman zijn als hij bang was in het donker? En wat zou Spiderman zijn als hij niet op het juiste moment zijn pak aantrok om onrecht te bestrijden? Iedereen heeft superpowers, in de volksmond ook wel talenten genoemd. Maar weet jij wat jouw talent is? Durf jij jouw talenten te laten zien? En durf jij jouw talenten op de juiste momenten in te zetten?

Ik heb jaren moeite gehad om mijn talenten te laten te zien. En dat was frustrerend. Ik kreeg niet de waardering waar ik op hoopte, niet de functies waar ik naar verlangde en het ergste, ik misgunde het anderen die wél het lef hadden hun talenten te laten zien.

Om te zorgen dat ik een superheld word, heb ik een persoonlijk thema voor dit jaar geformuleerd. ‘Be a Hero’. Dit thema houdt het volgende in:

1. Ik erken mijn superpowers;

2. Ik durf mijn superpowers te laten zien aan de wereld;

3. Ik durf mijn superpowers op de juiste momenten in te zetten.

Dit jaar ga ik de wereld redden met mijn superpowers.

Met authentieke groet,

Teun

Wie is Teun & Toeverlaat?

Als coach en als mens probeer ik om bij mezelf en bij anderen pure authenticiteit te bereiken. Met beide benen op de grond werk ik naar een doel. Dit doe ik met veel aandacht en openheid. Vanuit vertrouwen en met een oordeelvrije blik.

De onderwerpen waar ik over schrijf heeft één gemene deler: ‘Authenticiteit’. Ik probeer de lezer na te laten denken over wie ze zijn en hoe ze zich verhouden ten opzichten van de maatschappij. Met als doel met elkaar in gesprek te gaan zodat we onszelf en de maatschappij beter te leren kennen.